Uibo lõpetas võistluse muljetavaldava isikliku rekordiga 1500 meetri jooksus, saades ajaks 4.25,53. "Mis seal ikka, paned nii nagu jõuad," sõnas põlvalane.

Traditsioonilise mitmevõistlejate auringi läbimine kujunes Uibo jaoks suure väsimuse tõttu üsna vaevaliseks katsumuseks. "Üks ring liiga palju," naljatles ta ise.

Uibo kommentaarid tänastele aladele:

"Tõke 15,01. Neli esimest tõket hüppasin liiga kõrgele ja sellega kadus hoog ära. See aeg on reaalsus hetkel, kuigi usun, et teen tõketes õiget asja ja küll see aeg ka tuleb. Üritan vanadest vigadest lahti saada."

"Ketas (tulemus 43.49) oli kauguse kõrval n-ö teine trumpala, mis täielikult aia taha läks."

"Teivas (5.10) läks nagu avapäeval kõrgus: miinimumi tegin ära, kuid päris mõnusat tulemust ei tulnud. Otsisin ka tuult kogu aeg - tähtsatel katsetel sain lõpuks vaid ühel hüppel viiest tuule taha, muidu oli vastu."

"Oda (64.51) võinuks viimaste trennide põhjal veel parem olla. Lootsin viimaselt katselt enamat," nentis Uibo, kes parandas sel alal rekordit enam kui kahe ja poole meetriga.

Kokkuvõttes ei tahtnud Uibo heietama hakata.

"Oleks ma suutnud oma keskmise ära teha... Ah, las see jääda. Oleksid ei loe. Tulin siia rohkema järele. Midagi katki pole, tuleb jälle kõvasti trenni teha ja loodetavasti läheb tulemus ülesmäge. Kool käib juba (USA-s), püüan nüüd teistele kiiresti järele jõuda."

Kulla võitis Pekingis ameeriklane Ashton Eaton uue maailmarekordiga 9045 punkti. "Eatonil oli mõni ala päris hull - näiteks 100 ja 400 meetrit. Ülejäänud aladel tegi oma korraliku keskmise ära. Eks ta peab hea poiss olema, jalg viskab vähe teisiti kui teistel meestel, " kiitis Uibo.

Hõbeda sai kanadalane Damian Warner uue rahvusrekordiga 8695 punkti, pronksi teenis isikliku rekordi (8561) püstitanud sakslane Rico Freimuth. Teine Eesti esindaja, Janek Õiglane sai 7581 silmaga 19. koha.