Me olime kaitses agressiivsed, pallikaotuse puhul üritasime mänguvahendi kiirelt tagasi võita, proovisime palli kiirelt ettepoole mängida. Kuna meil oli tarvis mäng kindlasti võita, oli meie kaitseliin seekord veidi kõrgemal kui tavaliselt. Me avasime oma mängu ja lõime võimalusi, seetõttu oli ka Belgial rohkem ššansse. Igatahes näitasime, et võime suuremate ja tugevamate vastu mängida küll. Teine poolaeg oli väga lahtine. Veidi isegi kummaline, et rohkem väravaid ei löödud. Samas oli see väga võrdne mäng. Selliseid kohtumisi otsustavad tavaliselt väikesed detailid. Neil oli rikoššetist sündinud väravaga õnne. Kui Rootsi ja Belgia mänguks 10 sellist kohtumist, oleks iga kord täiesti erinev tulemus.

Meile sai sel finaalturniiril saatuslikuks esimese kohtumise viik Iirimaaga. Seal matššis olime just esimesel poolajal väga passiivsed, me polnud vastase intensiivseks mänguks valmis. See oli pettumus, sest me vajasime sellest mängust kolme punkti. Ma ei uskunud juba enne turniiri, et me võime Itaalia või Belgia vastu saada, nii et Iirimaa käest oli hädasti vaja võit võtta.

Ma usun, et me oleme konkurentsis ka ilma viimase koondisemängu pidanud Zlatan Ibrahimovicita. Meie alla 21-aastaste koondis võitis mullu Euroopa meistrivõistlused ning mitmed sealsed jalgpallurid on saanud praeguseks koondiseõhku nuusutada. Meil pole küll Zlatani-sugust mängijat peale tulemas, aga arvan, et saame hakkama. Nii suure sportlase kaotamine võib meeskonna isegi tugevamaks muuta, sest tema ülesanded ning vastutus tuleb teiste mängijate vahel ära jagada. Ei saa kindlalt väita, et meie esitused lähevad kehvemaks.

Rootslastele on see väga oluline, et meie mängijat nähakse kui maailma üht parimat. Ta on meid veelgi rohkem kaardile toonud ning aidanud kaasa Rootsi brändile. Zlatan on eeskujuks kõigile, kes oma unistuste poole püüdlevad. Ta on paljusid inspireerinud ning on ja jääb tükikeseks Rootsi ajaloost.