Löw andis pressikonverentsi Berliini Prantsusmaa saatkonnas, kuulutades välja ka kolm nime, kes veel Saksamaa A-koondises mängu kirja pole saanud. Nendeks on Julian Brandt (Leverkusen), Joshua Kimmich (Bayern) ja Julian Weigl (Dortmund).

"Brandt on väga hea tehnikaga ja kiire. Ta lõi Bundesligas paar väravat ja on heas vormis," kiitis Löw 20-aastast ääreründajat. "Kimmich on treeninud ja mänginud kõrgel tasemel, isegi Meistrite liigas. Weigl mängib Dortmundi poolkaitses võtmerolli, annab häid sööte ja on palliga hea."

Ainult ühe koondisemänguga on nimekirjas Schalke ründav poolkaitsja Leroy Sane. Noorte meeste kõrval mahub meeskonda 14 maailmameistrit 2014. aasta MM-finaalturniiri koosseisust, nende seas ka põlvevigastusega kimpus olev 31-aastane Bastian Schweinsteiger.

Enne EM-i on Saksamaal kavas kaks sõprusmängu, kui 29. mail võõrustatakse Augsburgi staadionil Slovakkiat ja 4. juunil Gelsenkirchenis Ungarit. 10. juunil algaval EM-il kuulub Saksamaa C-alagruppi koos Ukraina, Poola ja Põhja-Iirimaaga.

Saksamaa esialgne koosseis EM-iks:

Väravavahid: Manuel Neuer, Berd Leno, Marc-André ter Stegen.

Kaitsjad: Jérôme Boateng, Emre Can, Jonas Hector, Benedikt Höwedes Mats Hummels, Shkodran Mustafi, Sebastian Rudy, Antonio Rüdiger.

Poolkaitsjad ja ründajad: Karim Bellarabi, Julian Brandt, Julian Draxler, Mario Götze, Mario Gomez, Sami Khedira, Joshua Kimmich, Toni Kroos, Mesut Özil, Lukas Podolski, Marco Reus, Leroy Sané, André Schürrle, Bastian Schweinsteiger, Thomas Müller, Julian Weigl.