Drift Allstars Yacco Estonian GP on tõeline tähtede sadu, sest võistlejaid tuleb tervest maailmast. Võistlustulle asuvad Euroopa paremikku kuuluvad eelmise aasta meister James Deane, kolmekordne Läti meister Janis Eglite, Ukraina meister Dmitiy Illyuk ning palju pööraselt hulljulgeid sõitjaid tuleb ka Poolast, Iirimaalt, Skandinaaviast ning Venemaalt.

Kõige pikema teekonna siia võtavad ette kaks Austraalia parimat driftijat, eesotsas on Luke Fink, kes võitis Drift Allstarsi tänavuse esimese etapi Londonis. Finki on nimetatud ka maailma parimaks tandemsõitjaks ning tema Low Brain Driftters Nascari V8 mootoriga Nissan Silvia on kurikuulus oma pööraselt valju hääle poolest ja Fink ise on sotsiaalmeedias juba lubanud siin kõigile tuupi teha, sest see on tema maitsele vastav rada.

Traditsiooniliselt ei möödu selline suursündmus Eestis maailmatasemel tippsõitjata. Euroopa piirkonna parimate omavahelistesse lahingutesse sukeldub Aurimas „Odi“ Bakchis Ameerikast. Odi hoiab praegu maailma meistrivõistluste Formula Drift sarja punktitabelis liidrikohta ning saavutas äsja Jaapanis toimunud etapil teise koha. Leedu juurtega driftija on viimastel aastatel näidanud stabiilselt häid sõite, ta on võidule orienteeritud ning ei tule ka siia niisama nalja tegema, vaid võitma.

Eelmisel aastal osales Drift Allstars Eesti etapil Formula Drifti sarjast Ryan Tuerck, kes noppis võidu ning Odi ei kavatse sellele alla jääda. Odi autoks on siin 600-hobujõulise V8 mootoriga ülikerge Nissan Silvia.

Kokku on Drift Allstars Yacco Estonian GP-l oodata üle 40 osaleja 15 riigist.

Drift Allstarsi hooaeg koosneb kuuest etapist, millest kaks on praeguseks juba peetud, Inglismaal ja Rootsis, ning nädal enne Eestis toimuvat etappi peetakse võistlus Riias.

7. augustil toimuvad treeningsõidud ning kvalifikatsioon. Laupäeval, 8. augustil algab päev treeningsõitudega ning jätkuvad 32 parima sõitja tandemsõitudega kuni finaalini.

Pileteid Drift Allstars Yacco Estonian GP-le saab eelmüügist osta Piletilevist ning hiljem võistluspaigast. 12-aastased ja nooremad lapsed saavad sisse tasuta.