Eelmise aasta septembris pöördus EJL poole abipalvega SK FC Levadia mängija Dmitri Kulikov, sest klubi soovis ennetähtaegselt ja ühepoolselt lõpetada temaga sõlmitud töölepingu. EJL saatis SK-sse FC Levadia kirjaliku taotluse palvega esitada Dmitri Kulikoviga tööleping, kuna mängija oli selle lõpetamise vaidlustanud. Klubi esitas EJL-le hr Kulikovi töölepingu, mis oli sõlmitud 1. veebruaril 2001. aastal. Sellist lepingut EJL vastavas mitteamatöörmängijate lepingute andmebaasis registreeritud ei ole. EJL-s on registreeritud Dmitri Kulikoviga 14. märtsil 2002. a. sõlmitud mitteamatöörmängija leping. Klubi ei suutnud adekvaatselt põhjendada, miks esitati EJL-i kehtetu mitteamatöörmängija leping.

Vastavalt klubide litsentseerimise korrale oli SK FC Levadia esitanud 2003. a. litsentseerimiseks kirjaliku kinnituse, et kõik dokumendid on täielikud ja korrektsed ning et ta peab kinni litsentseerimise nõuetest. Nimetatud tingimus on täitmiseks kohustuslik ning selle mittetäitmise korral litsentsi ei anta, samuti võidakse litsents tühistada, kui mõni kohustuslik kriteerium enam täidetud ei ole. Kuivõrd rikkumine toimus 2003. aastal, siis ei pidanud komisjon SK FC Levadia litsentsist ilmajätmist põhjendatuks ning otsustas piirduda rahatrahvi kohaldamisega. Vastavalt litsentseerimise korrale on suurim võimalik rahaline karistus 22 miinimumpalga suurune rahatrahv.

Eesti jalgpalli Meistri- ja Esiliiga klubisid litsentseeritakse igaks hooajaks vastavalt UEFA poolt heakskiidetud klubide litsentseerimise korrale, samuti kontrollitakse nõudmiste täitmist kogu hooaja vältel, et tagada Eesti jalgpalli järjepidev areng. Litsentsisaajad 2004. a. hooajaks selguvad hiljemalt 27. veebruariks.