20. aprillil peetakse A. Le Coq Arenal Eesti ja Norra jalgpalli maavõistlus, päev hiljem toimub Tallinna Euroopa Jalgpalliliidu UEFA kongress.

Suuresti kõrgete väliskülaliste tõttu otsustas valitsus investeerida üle 70 miljoni krooni A.Le Coq Arena lõpuni ehitamiseks, ostes selle summa eest staadionikompleksi haldava firma aktsiaid, kirjutab Eesti Päevaleht.

Pohlak tunnistab, et ehituse jätkamisel läks eelarve kaheksa miljoni krooniga lõhki. Jätkamine oli täis üllatusi — osa isolatsioonimaterjale tuli välja vahetada ja elektrisüsteem tuli ümber ehitada.

Millal põhjatribüün katuse saab, ei oska Pohlak hetkel öelda. “Kui valida, kas see katus või treeninguväljakud, siis on viimased tähtsamad. Ka sisehall on tähtsam kui katus,” arutab Pohlak.

Edaspidistest töödest peab Pohlak tähtsaks kontoripindade väljaehitamist. “Sellest tuleks staadionile positiivne rahavoog. Huvi kontoripindade vastu on väga suur, sest see on originaalne võimalus pidada kontorit staadionil.”

“Aga staadion pole korter, mis saab valmis ja ongi valmis. Staadion on nagu Tallinna linn, mis ei saa kunagi valmis, kus tuleb ikka midagi kõpitseda,” lisas Pohlak Eesti Päevalehele.