Nüüd ollakse rivaalid ja mis saaks magusam olla, kui vanale kamraadile tõestada, kuidas tegelikult asjad käivad. Nii Liepajal kui TÜ/Rockil on edasipääs play-off mängudele sisuliselt käes.

"Kas ootate kohe Rocki vastu?" sai uuritud Helmaniselt pärast Pärnu alistamist. "Ei, mitte kohe. Rockiga tahaks kohtuda Balti liiga finaalis," märkis kahemeetrine lipsustatud peatreener kavala olekuga. "Kullamäe jõudis juba arvamust avaldada, et me Pärnut ei võida, aga kõrvaline müra meid ei häiri."

Liepaja teenis Balti liiga B-alagrupis oma neljanda võidu tulemusega 75:59. "Jäin mänguga üldjoontes rahule. Liepajast alustasime tulekut varahommikul. Külma tõttu ei läinud buss tükk aega käima ja nii venis tulekuaeg eeldatust pikemaks. Aga vaatamata kõigele suutsime end häälestada ja alustada hästi. Põhimõtteliselt kontrollisime mängu algusest peale," kõneles Helmanis rahulolevalt.

Võitjate tulemuslikum oli tagamängija Paul Hill, kes viskas 17 punkti. Jaanuari teisel nädalal meeskonnaga liitunud ameeriklase keskmine punktisaak senises kolmes Balti liiga mängus on 17,3 punkti. "Hill on natuke näitleja tüüpi mängija, aga ta süstib meeskonda energiat. Kui meil on väljakul tagapaar Andrius Mažutis ja Paul Hill, siis jätkub särtsu nii kaitsesse kui rünnakule. Olen nendega väga rahul. Muidugi, juhtub ka neil eksimusi ja lubamatuid pallikaotusi, kuid nad püüavad kõigest hingest, seda on näha," lisas Helmanis.