37-aastane teenekas Eesti jalgpallur pole Watfordi eest mänginud alates eelmise aasta septembrist, mil ta vigastas oma õlga. Seega otsustatigi, et leping, mis kehtis käesoleva aasta juunini, lõpetatakse ennetähtaegselt juba kohe, kirjutab Watford Observer.

"Mart on tubli sell, kes on väga professionaalne, kuid lepinguliselt ja rahaliselt on praegune lahendus mõlemale poolele vajalik," ütles Watfordi treener Brendan Rodgers kommentaariks.

Poom siirdus Londoni Arsenalist Watfordi 2007. aasta mais, kuid tema karjäär Vicarage Roadil mängivas meeskonnas ei saanud vigastuste tõttu täit hoogu sisse - platsile on ta Watfordi eest jooksnud vaid 19 korral.

"Mul on kahju, et ma ei saanud vigastuse tõttu mängida Watfordi eest rohkem, kuid ma tõeliselt nautisin neid kordi, mil ma mängida sain," ütles Poom klubi kodulehel. "Ma olen tänulik Richard Collinge'ile ja kogu ülejäänud meditsiinimeeskonnale, kes nägid uskumatult palju vaeva, et mind tagasi vormi saada. Samuti suur tänu Alec Chamberlainile, kellega on olnud fantastiline koostöö. Ma soovin klubile kõike paremat tulevikuks."

Väravavahtide treener Chamberlain ütles klubi kodulehele, et Mardi professionaalsus ja pühendumine on olnud esmaklassiline ning vigastus mängus Readingi vastu, mis tema hooaja lõpetas, oli "väga õnnetu ja kummaline juhus".

"Mart on näidanud üles vapustavat pühendumist ja soovi uuesti vormi saada ja on nüüd kuus nädalat minuga koos trenni teinud," jätkas Chamberlain. "Ükskõik, mis ta ka otsustab edasi teha - igaüks klubist soovib talle parimat tulevikuks."