Leedulased hiilgasid eeskätt visketabavusega. Näiteks 27-st kolmesest läbis korvirõnga 16. "Ma pole oma mängija- ja treenerikarjääri jooksul sellist viskekontserti varem näinud," lausus Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa Delfile antud intervjuus. "Nad viskasid ka üle käte, see näitab nende enesekindlust. Aga au poistele, et nad teise poolaja ikka ära mängisid."

Tallinlased vajusid ära teisel veerandajal, mis kaotati 10:30. "Pahane võiks olla Kristjan Kitsingu peale, kes ei lülitunud mängu kõige õnnestunumalt," arutles Kuusmaa. "Aga ta on kõigest 20-aastane ning talle kuluvad kogemused ära."

Kalev/Cramo sai Leedu turneel kolm kaotust, sest Balti liiga raames kaotati kõigepealt 73:87 Prienai Rudupisele ja seejärel lisaajal 75:81 Kedainiai Nevežisele. "Esimene päev oli meil kõige hullem, kuid seejärel muutusime taas meeskonnaks," analüüsis Kuusmaa. "Ka Žalgirise vastu saime normaalselt hakkama, sest mängijamaterjalid on ikka täiesti erinevad. Nüüd tuleb Michael Dunigan meeskonda sulandada, kes ei mõtle veel Euroopa moodi. Arvan, et ta hakkab meeskonnamängu näitama pärast jõule.