Kullamäe sõnul on kõik mehed kohtumiseks valmis. "Gerdil (Dorbek) olid siin väiksed hädad ja Marek (Doronin) on kaks mängu vahele jätnud, kuid eile olid kõik trennis. Kui hommikul nüüd midagi ei juhtu, on kõik rivis," kinnitas Kullamäe.

Kullamäe sõnul on Balti liiga play-off nipiga turniir. "Sisuliselt mängid ühe poolaja kodus ja ühe poolaja võõrsil ning iga korv on tähtis," leidis Kullamäe. "Kodus mängime kindlasti võidu peale, kuid edasi minnakse ikkagi kahe mängu kokkuvõttes."

Pieno läbis põhiturniiri vaid ühe kaotusega ning kahel korral oldi üle ka Rockist. Leedu meistriliigas on meeskonnal kirjas 14 võitu ja 11 kaotust.

"Hooaja alguses saime kodus kaotuse, kui meie asjad polnud veel paika loksunud ja aasta alguses kaotasime ilma Joosepi (Toome) ja Janarita (Talts) Pienos suurelt. Ma ei ütleks, et nad nüüd väga tugevad on. Pigem selline tugev Leedu keskmik, nagu Šiauliai, Utena või Nevežiski," arvas Kullamäe. "Neil jätkub igasse liini mehi. Kuna Egidijus Dimša on vigastatud, osteti edurivisse välismaalane asemele. Tegemist on korralikul tasemel Leedu satsiga. Kui mängime samal tasemel, nagu seni, on meil kindlasti omad šansid olemas."

Kohtumine algab Tartu Ülikooli spordihoones kell 19 ning mängu on võimalik otseülekandes jälgida Delfi TV-st!