Evra rääkis ITV Sports'i MM-i podcast'is, et Ronaldo küllakutsele on alati mõistlik eitavalt vastata. Evra loomulikult põhjendas ka enda seisukohta.

Evra sõnul tähendab Ronaldole külla minemine alati seda, et teha tuleb trenni. Seejuures tehakse trenni ikka korralikult.

“Annan nüüd kõigile neile nõu, keda Ronaldo võiks kunagi külla kutsuda. Lükake sel juhul kohe pakkumine tagasi,“ sõnas Evra lõbusalt.

Evra meenutas korda, kus Ronaldo kutsus ta pärast võistkonna rasket trenni enda poole. Esmalt söödi kanasalatit ja seejärel läks uuesti trenni lahti.

“Alguses mõtlesin, et lisaks salatile saab veel ka korraliku prae. Olin eelnevast trennist tõsiselt väsinud. Söögi kõrvale oli ainult vesi. Isegi mahla ei antud. Salati söömise järel hüppas Ronaldo püsti ning me hakkasime palliga erinevaid harjutusi tegema,“ sõnas Evra. “See kestis lõputult.“

Evra meenutas, et Ronaldo ei salli kaotamist ja seetõttu on ta võimeline hullumeelse kombel treenima. Endise Prantsusmaa koondislase sõnul kaotas Ronaldo kord lauatennises Rio Ferdinandile ja lahti läks tõeline hullus. Esmalt lasi Ronaldo koheselt sugulasel osta koju lauatenniselaua. Seejärel harjutas ta kaks nädalat pingsalt ja kutsus Rio Ferdinandi uuesti duellile. Seejärel tegi ta kõigi silme all Ferdinandile juba pähe.