Mängupildi järgi hinnates võiski Kreeka pisut enam võitu väärt olla kui Elevandid. Lisaks Andreas Samarise 42. minuti juhtväravale tabati kahel korral latti ning korra posti. Mängu alguses saatis kreeklasi ebaõnn ka vigastustega kui 24 minuti jooksul tuli teha kaks sunnitud vahetust.

74. minutil sai Elevandiluurannik mängu enda kätte. Ilusa rünnaku lõpetas väravaga vahetusmees Wilfried Bony ja 1:1 viik tähendas Elevandiluurannikule pääsu 16 hulka. Aga nii ei juhtunud. Esimesel üleminutil kukutati karistusalas Giorgios Samaras ning Ecuadori kohtunik määras penalti. Samaras ise asus ka lööma ja vormistas lõppseisu 2:1. Alagrupi kahes esimeses mängus skoori mõttes nullile jäänud Kreeka pääses jätkama!

Kaheksandikfinaalis on Kreeka vastaseks Costa Rica.

Eelinfo:

Märgid viitavad sellele, et see kohtumine määrab ära, kes saab Kolumbia kõrval C-alagrupist edasi kaheksandikfinaali. Elevandiluurannik on soosik tehnilisema ja kiirema koosseisu tõttu, kuid Kreeka jõulisus võib standardolukordades aafriklased ära karistada. Saab ka näha, kas Yaya ja Kolo Toure suudavad venna Ibrahimi mälestuseks lüüa sümboolse(d) värava(d) või kerkib ette mälestus 2004. aasta Kreeka EM-koondisest, kes neutraliseerib vastase tugeva kaitsega ära.

Elevandiluurannikul on kirjas praegu 3 punkti ja kui Kolumbia peaks jääma viiki või võitma Jaapanit, siis piisab esimesel viigist kreeklastega.

Tabel:

Kolumbia 6 punkti (väravate vahe 5:1)
Elevandiluurannik 3 punkti (3:3)
Jaapan 1 punkt (1:2)
Kreeka 1 punkt (0:3)