Rassistlikke mõnitusi olevat Hollandi ajalehe De Telegraaf teatel kuuldud Sergei Pareiko koduklubi Krakówi Wisła fännide suust. Meeskond võttis kohe oma varustuse ja kolis sellega teisele poole väljakut.

Juhtumi võttis üles ka ajaleht Daily Mirror, kus märgitakse, et Inglismaa peab sarnase avatud treeningu 3500 pealtvaataja ees Poolas täna. Daily Mirror kirjutab, et ligi 500 Poola fänni tegid kooris ahvivhäälitsusi, mis treeningu kestel järjest valjemaks muutusid.

"Asja hea külg on see, et me nüüd vähemalt teame, mis meid ees ootab," ütles Hollandi peatreener Bert van Marwijk treeningujärgsel pressikonverentsil küüniliselt.

Endine Müncheni Bayerni ja AC Milani poolkaitsja, tänaseks tagasi oma esimesse klubisse PSV Eindhovenisse siirdunud Mark Van Bommel lisas: "See, mis juhtus, on häbiväärne, eriti pärast Auschwitzis (Hollandi koondis külastas üheskoos Auschwitzi muuseumi - toim) käimist. Võtame selle teema UEFA-s üles ning kui sama asi peaks mängu ajal korduma, räägime kohtunikuga ning palume luba väljakult lahkuda."