"Esimesel mängul on alati väga suur tähtsus, eriti sellisel turniiril, kus on iga päev üks mäng. Öö polnud (koondislastele) ilmselt lihtne. Eks ma aiman, mis poiste peas toimus," sõnas Metstak.

Reinbok arvas,et Eesti meeskond sai eile üldse kõige masendavama kaotuse. "Kui kogu mängudevooru vaadata, siis oli see kõigi mängude peale kõige kehvem kaotus. Kõik teised, kes kaotasid, said sellest palju rohkem positiivseid emotsioone kaasa võtta kui meie," pakkus ta.

Ühtlasi arvas Reinbok, et interneti- ja sotsiaalmeedia jälgimine ei ole koondislastele hetkel ehk kõige õigem mõte, sest seal leidub palju negatiivset. "Seda on raske taluda kõigil. Mõnel mehel maksaks end sotsiaalmeediast dieedile panna," sõnas Reinbok.

Metstak nõustus, et avaliku meedia pidev jälgimine ei sobi kindlasti kõigile ning mõjub nii mõnelegi mängumehele negatiivselt.

Delfi TV õhtune otsestuudio jõuab täna õhtul eetrisse pärast Eesti ja Belgia kohtumist kell 18.30, kui kohal on Heino Enden ja üks Eesti koondise abitreeneritest.

Eesti ja Belgia kohtumine Riga Arenal toimub täna kell 15.30. Eile kaotas Eesti turniiri avamängu Tšehhile 57:80.