Mängude korraldamise eest hakkab vastutama FIBA, marketingitöö jääb ULEBi tööks.

Tuleval hooajal mängib euroliigas 32 klubi. Neist 29 valitakse osalema seniste tulemuste ja saavutuste alusel, kolme vakantse koha täitmiseks tuleb juuli alguses valikturniir.

Euroliigas osalevates klubides võivad piiranguteta kaasa mängida kõigi viiekümne Euroopa riigi korvpalliliidu litsentsiga mängijad, väljastpoolt Euroopat on lubatud igas meeskonnas kaasata kaks pallurit.

FIBA ja ULEBi kokkuleppe peab kinnitama veel FIBA peaassamblee, mis koguneb mais Saksamaal, kuid see on rohkem formaalsus. Ühinemise on juba heaks kiitnud nii FIBA Euroopa komitee kui tänavust euroliigat läbi viinud peaassamblee. FIBA suproliiga ja ULEBi euroliiga tänavused kommertspartnerid peavad veel läbirääkimisi, kuid tõenäoliselt jõutakse ka selles liinis kokkuleppele.

Nii järgmisel kui ülejärgmisel hooajal osaleb Euroliigas 32 klubi ja neist 21 on juba kindlad: Horvaatiat esindavad KK Cibona VIP ja KK Zadar, Inglismaad London Towers, Prantsusmaad Villeurbanne’i ASVEL ja Pau-Orthezi EB, Saksamaad Frankfurdi Opel Skyliners ja Berliini ALBA, Kreekat Pireuse Olympiakos ja Ateena Panathinaikos, Iisraeli Tel Avivi Maccabi Elite, Itaaliat Bologna Virtus, Bologna Paf ja Treviso Benetton, Leedut Kaunase Zalgiris, Venemaad Moskva CSKA, Sloveeniat Ljubljana Union Olimpija, Hispaaniat FC Barcelona ja Real Madrid, Türgit Istanbuli Efes Pilsen ja Istanbuli Ülker ning Jugoslaaviat Podgorica KK Buducnost.

Veel kaheksa kohta täidavad kuue Euroopa riigi edukaimad klubid. Kreekast ja Hispaaniast lisandub kaks, Belgiast, Itaaliast, Poolast ja Jugoslaaviast üks klubi.

Viimased kolm klubi selgitatakse olümpiasüsteemis peetaval valikturniiril, kuhu saavad ühe klubi saata Belgia, Horvaatia, Prantsusmaa, Saksamaa, Iisrael, Leedu, Portugal, Venemaa, Sloveenia, Rootsi, Šveits ja Türgi.

FIBA ja ULEB-i kohtumisel otsustati ka, et oktoobris korraldatakse superturniir, millel osalevad tänavuse euroliiga ja suproliiga kaks paremat klubi.