Eesti Korvpalliliidu peasekretäri Keio Kuhi sõnul on 2015. aasta korvpalli EM-i mängudest täiesti välja müüdud Eesti-Tšehhi ja Eesti-Belgia fännisektorite piletid. Eesti-Leedu mängule on veel alles kõigest 40 piletit.

„Ka Eesti-Läti mängu ainsad saadaval olevad piletid (ligikaudu 460 piletit) on veel müügis vaid Eesti fännisektorisse, sest Läti korvpallisõbrad on ülejäänud pääsmed juba välja ostnud, “ lisas Kuhi, täiendades, et kõige vabamalt saab istekohta valida Eesti-Ukraina mängule, kus on alles pisut üle 600 koha.

Kui eestlased ei jõua allesolevaid pääsmeid märtsi lõpuks välja osta, siis jõuavad piletid vabamüüki teistesse Eestiga samas alagrupis mängivatesse riikidesse, mis tähendab, et meie fännisektorisse saavad kaasa elama tulla ka vastasvõistkondade poolehoidjad.

„Korvpalliliitu on väga positiivselt üllatanud eestlaste agarus soetada populaarsematele mängudele pileteid juurde Läti piletimüügisüsteemist: Tšehhi ja Belgiaga mängudele, mis toimuvad nädalavahetusel, on eestlased soetanud Läti Piletilevi müüdud piletitest julgelt üle 70% pääsmetest,“ hindas Kuhi, rõhutades, et meie rahvuskoondis võib tänu suurele toetajaskonnale loota kodupubliku suurt enamust ja emotsionaalset tuge.

EM-i D-alagrupi kohtumistest on lõplikult välja müüdud nii Läti-Leedu kui ka Leedu-Ukraina kohtumiste piletid.

„Kuna praeguseks on enamike mängude külgtribüünide ja fännisektorite piletid juba omaniku leidnud, siis võime eeldada, et veel Eesti ja Läti Piletilevis allesolevad pääsmed müüakse samuti enne kevadet välja,“ hindas Kuhi.

Lisainfot EM-i kohta leiab aadressilt www.eurobasket2015.ee
Eesti Piletilevi: http://www.piletilevi.ee/
Läti Piletilevi: http://www.bilesuserviss.lv/eng/