Kaardil sai reede lõunaks lipuga märgistatud Paldiski, Padise, Õismäe Vene Lütseumi (kolm näidistreeningut), Tallinna Humanitaargümnaasiumi ja Rahumäe Põhikooli. Terve eelmise nädala teisipäevane päev möödus seejuures Rakveres, kus tunnid anti Rakvere Gümnaasiumis ja Rakvere Eragümnaasiumis.

Uus nädal algas täna Viimsis. Projekti läbiviija Martin Rebase sõnul sai ring sealkandis peale tõmmatud – peatused olid Püünsi, Haabneeme ja Randvere koolis.

Kui korvpalliüldsus valutab südant Alexela KMLi Virumaa esindusklubi Rakvere Tarva pärast, siis üleüldiselt on Lääne-Virumaal korvpalliga lood üsna hästi.

„Rakveres suhtutakse korvpalli endiselt hästi, soojalt. Meid võeti hästi vastu ja omaks. Kõik lapsed andsid endast parima. Esimeses koolis oli abiks Märt Raam ning teises koolitunnis, mis toimus Spordihoones, olid kohal Madis Putko ning mängijatest Siim-Markus Post ja Karl-Johan Lips,“ kiitis Rebane.

Väike kokkuvõte ka kõige värskemast külaskäigust Viimsi poolsaarele: Püünsi koolis oli tunnis 85 last, Haabnemes samuti 85 ning Randvere koolis 60 last.

Rebane lisab: „Kohal olid KK Viimsi treenerid Tanel Einaste, Tarmo Kapper ning II liiga mängijad Peep Belbaum (ka treener), Märt Rohlin ja Kaarel Traumann.“

Pärast 51 kooli külastamist on „100 Kooli“ näidistundidest meie liigamängijate kaasabil osa saanud 4330 õpilast.

Projekti viivad kohapeal läbi EKLi töötajad Martin Rebane ja Rosemary Rits. Projekti koordineerivad Kristel Jurno ja Raigo Häelme. "100 Kooli" toetajad on Ramirent, FIFAA, G4S, Maxima, FIBA, Tallinna Vesi.