Aivar Korjus — Jürgen Jakk saavutasid esimeses sõidus viienda ja teises sõidus teise koha. Rada oli üpris ohtlik ja kahekordsed Eesti meistrid võtsid seda võistlust rohkem treeninguna, prooviti amorte, kumme ja tagarattal starti. Stardid kõige paremini ei õnnestunud ning konkurendid olid ka tasemel, 6 MMi ekipaaži aga kokkuvõttes oli päev edukas.

Toomas ja Tõnu Sõir saavutasid esimeses sõidus 12. koha ja teises sõidus olid kuuendad. Peale esimese sõidu edukat starti vennad kukkusid ning langesid võistlejate rivi lõppu. Teises stardis kukkumist ei olnu ning saavutasid tubli kuuenda koha.

Sõir-Sõir korvipaaril oli see tänavu esimene võistlus ja sõidutunde on olnud minimaalselt. Tänavu on neil plaanis osaleda kuuel MM etapil ja jõuda Eesti MV kolme parema hulka.

Open klassis käis ka huvitav võiduajamine ning kolmikvõidu said lätlased. Võitis Leons Kozlovskis, Aigars Bobkiovsi ja Mairis Levansi ees. Juss Laansoo oli 4., Toomas Triisa 7., Tanel Leok 8. a Aigar Leok sai 9. koha. Noored Leokid tegid hea sõidu, kuid kiirel ja pehmel rajal ei saanud nad 125cc tsiklitel teiste 250cc, poole võimsate rataste vastu just stardis. Võistlusrajal aga alla ka ei andnud, kuid mööduda ka ei õnnestunud.

80cc võitis kindlalt Taavi Nassar, Genadij Sevastjanovi ja Georg Allikase ees.