“Kui meie ja tema võimalused ja soovid ühtivad, tahaksime teda kindlasti. Müürsepp oleks publikumagnet ning mängija, kes veab teised enda järel,” kommenteeris Kalevi juht Ivar Valdmaa, kelle sõnul soovib klubi oma senise 8-miljonilise eelarve uueks hooajaks kahekordistada.

“Oleme Müürsepast juba paar aastat huvitatud olnud, eraviisiliselt asja uurinud. Kui ta Eestisse tahab tulla, püüame talle kindlasti meeldida ja juttu ajada,” teatas TÜ/Rocki juhatuse esimees Riho Illak, kelle sõnul võib Eesti parima korvpalluri palkamine minna maksma kuni 2 miljonit krooni.

Lootusi ei ole maha matnud ka Rakvere Palliklubi peatreener Andres Sõber. “Ta on mulle maininud, et on huvitatud. Nii et ma usun, et see võimalus, et ta meiega liitub, on olemas.”

Samas arvab Sõber, et lõppenud nädalavahetus, kus Müürsepp oma endise treeneri Dušan Ivkovici juhitud Moskva Dinamo vastu hiilgemängu tegi, on Müürsepa kojunaasmise võimalusi vähendanud. “Ma ei imestaks, kui talle tehakse jälle selline pakkumine, et kojutuleku mõtted on peast pühitud. Pealegi tean, et talle meeldiks Ivkovici käe all mängida,” edastas Sõber.

Sama leidis ka Dalkia/Nybiti klubi mänedžer Tair Tenno, kelle sõnul on ka Ivkovic juba kahetsenud, et Martinit tema meeskonnas pole.