Kuna esikaheksasse kuulus vaid kolm Kesk-Euroopa riigi esindajat, sai Klettenberg kirja kolmanda koha punktid. Tulemus tõstis eestlase liiga edetabelis neljandaks.

Klettenbergi sõnul on ta finaalipääsu juba kindlustanud, sest kolmandat kohta hoiab USAd esindav Chelberg, kes võistleb liigas eritingimustel.

“Novesta sõitis hästi, läksime ka nüüd viimasel takistusel riski peale välja nagu Tallinnas, et ajaga lüüa. Kuid seekord see nii hästi ei õnnestunud, takistus tuli maha. Muidu normaalne sõit,” kommenteeris Klettenberg. “Loomulikult on tulemas veel liiga finaal, ka seal võib veel asjade seis muutuda,” lisas ta.

Kesk-Euroopa liiga edetabelit juhib endiselt poolakas Grzegorz Kubiak, teine on venelanna Ljubov Kochetova ning kolmas USA päritolu Robert Chelberg. Viimase MK-etapi tulemusega möödus Klettenberg enne neljandat positsiooni hõivanud poolakast Krzyszlof Ludwiczakist.

Urmas Raag hobusel Topaas N ning Hanno Ellermann hobusel Poncorde jäid nelja karistuspunktiga jagama 15.-31. kohta. Võitis sakslane Felix Hassman hobusel Queen Liesa tulemusega 0 karistuspunkti ja ajaga 36,00 sekundit.

Kesk-Euroopa liiga 2005/2006 hooaja viimane võistlus on märtsis Poolas, Varssavis toimuv liiga finaal, mille mullu võitis Eesti koondise kapten Rein Pill hobusel Ritual. Ka sellel võistlusel on sportlastel võimalus täiendada oma punktiskoori, mis saab määravaks MK-sarja suurfinaali pääsemisel. Kesk-Euroopa liigast pääseb suurde finaali, kus osalevad kõikide maailma 13 liiga parimad sportlased, kokku kolm sportlast. Gunnar Klettenberg on pääsenud finaali kaks hooaega järjest, olles 2003/2004 Kesk-Euroopa liiga võitja ning 2004/2005 hooajal liigas kokkuvõttes teisel kohal. MK-sarja finaalist on osa võtnud ka Rein Pill 1997. aastal.