Nädala alguses Liverpooli eest esmakordselt skoori teinud Klavan sõnas liigakarikasarjas Derby County üle saadud 3:0 võidu järel, et järgmisena tuleb tal võrku sahistada Liverpooli kodustaadionil Anfieldil.

Vigastusest taastunud Eesti koondise kapten on kohaliku meedia hinnangul hetkel Liverpooli keskkaitse kolmas valik, kuid Jürgen Kloppi otsused on kogu suve teise poole jooksul näidanud, et ta usaldab eestlast. Võidumängus Derby üle tõstis Klavani aktsiaid väravast rohkem asjaolu, et kaitseliin hoidis Liverpooli puuri puhtana.

Senise viie vooruga kümme punkti teeninud Liverpool on seitse silma pähe saanud Hulli vastu veenev favoriit. Paf-i kihlveoportaalis on Liverpooli võidukoefitsent 1.24. Viik toob panustajale raha tagasi 6.85- ja Hulli võit 14.35-kordselt.

Klopp on suutnud 18-kordse Inglismaa meistri panna mängida nauditavat ja lõbusat jalgpalli. Liverpool võtab riske, lööb väravaid ning pakub publikule esteetilist naudingut. Omadused, mis tänapäeva jalgpallis on pigem haruldased. Seni on selle kõigega õnneks kaasnenud head tulemused. Ilusa rea rikkus küll šokk-kaotus Burnley'le, kuid eelmisel nädalal näidati kõrgklassi, kui alistati võõrsil Londoni Chelsea 2:1.

Liverpool on sel hooajal kuues ametlikus mängus löönud 16 väravat ning lasknud endale lüüa 8 väravat. Lisaks lasi Hull eelmises voorus Arsenalil endale tampida neli kolli. See lubab suureskoorilist kohtumist ka laupäevaks. Paf-i portaalis toob ennustus "väravaid kokku üle 3.5" võidu korral panustajale summa tagasi 2.30-kordselt.

Katsetada võib ka skooriennustusi. 3:0 tooks panustajale raha tagasi 8.00-kordselt, 3:1 11.50-kordselt ning 4:1 koguni 15.00-kordselt. Ükski eespool nimetatud tulemus ei oleks senist hooaja käiku arvestades eriline üllatus. Hull on viimasest viiest kohtumisest Liverpooli vastu kaotanud küll vaid ühe, kuid Hulli laatsaret on Liverpooli omast tunduvalt rahvarohkem. Peatreeneri kohusetäitja Mike Phelan ei saa arvestada koguni kuue mängumehe panusega.

Mourinho üritab ManU mõõnast välja juhtida

Laupäevane jalgpallipäev algab Inglismaal tõelise maiuspalaga, kui Manchester United võõrustab Old Traffordil valitsevat meistrit Leicester City't. Kaks liigamängu järjest kaotanud ManU on tabelis üheksa punktiga seitsmes ning Leicester seitsme punktiga 11. kohal.

Paf-i portaali põhjal on United kohtumise favoriit (1.68), kuid viigile (4.10) või Leicesteri võidule (5.40) panustamine võib osutuda heaks teenimisvõimaluseks. Ei tasu unustada, et Leicester on sel aastal kaotanud vaid kaks liigakohtumist.

Jose Mourinho meeskond on sattunud sügavasse mõõna ning kuigi nädala keskel alistati liigakarikasarjas Northampton 3:1, pole selge, kas vanker on kraavist lõplikult välja saadud või tegi hobune surmaeelses agoonias lihtsalt mõned kiiremad liigutused.

Mourinho on sel hooajal pendeldanud 4-2-3-1 ja 4-3-3 formatsiooni vahel. Leicesteri vastu kasutab ta tõenäoliselt esimest, mis tähendab, et hooaega üliviletsalt alustanud Wayne Rooney säilitab oma koha põhikoosseisus. Uute meestena oodatakse algrivistusse noorukest väravamasinat Marcus Rashfordi ning Northamptoni vastu hea esituse teinud Ander Herrerat, kes lükkab keskväljalt varumeestepingile Marouane Fellaini.

Leicester City jaoks on hea uudis, et põrutusest on taastunud väravavaht Kasper Schmeichel. Ründeliinis võtab Jamie Vardy kõrval ilmselt koha sisse Shinji Okazaki, kes kostitas liigakarikasarjas Chelsea't kahe tabamusega.

Eriennustustest tundub turvaline variant "kodumeeskond võidab ja mõlemad meeskonnad löövad värava", mis toob panustajale raha tagasi 3.60-kordselt.

188. Londoni derbi ootel

Laupäevase mängupäeva Premier League'is lõpetab Londoni derbi, kus Arsenal võõrustab Chelsea't. Mõlemal meeskonnal on senise hooajaga kogutud kümme punkti.

Eelmisel kümnendil Londoni põhiderbiks saanud vastasseis on seni toimunud 187 korda. Arsenal on võitnud 72 kohtumist, Chelsea 61 mängu ning 54 korda on lepitud viiki. Viimastest aastatest on paremad mälestused Chelsea poolehoidjatel. Kolm hooaega tagasi purustas Chelsea rivaali lausa 6:0 ning kui viimati tänavu jaanuaris mängiti, oli Chelsea võõrsil üle 1:0.

Paf-i portaalis on kerge favoriit Arsenal, kelle võidukoefitsient on 2.35. Chelsea edule panustamine toob võidu korral summa tagasi 3.15-kordselt. Viigi koefitsient on 3.55.

Laupäevane mäng on eriline Hispaania pallivõluri Cesc Fabregasi jaoks. Pikka aega Arsenali põhirivistusse kuulunud Fabregas pole sel hooajal Antonio Conte käe all liigamängudes Chelsea algkoosseisu veel kuulunud.

Tõenäoliselt avaneb tal see võimalus Emiratesi staadionil, sest teisipäeval näitas Fabregas klassi, kui kõmmutas liigakarikamängus Leicesteri võrku kaks palli. Paf-i portaalis Fabregasi tabamusele panustamine toob edu korral taha tagasi seitsmekordselt.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Pafi spordiennustuse pakkumised leiad siit.