10.-11. juulil leiab aset driftivõistlus "Jump for Drift". Osalema on oodata pea poolsada sõitjat Läti pro-am ja Street klassist, kelle meistrivõistluste etapp toimub Eestis esmakordselt. Mainimist väärib tõik, et Läti meistrivõistluste raames sõidavad kõik klassid tandemeid, mis tähendab võistluse korraldaja Marko Opmanni sõnul korralikku meelelahutust. Kuivõrd Läti driftijate kõrge tase ja suurepärane autovalitsemise oskus on lausa legendaarne, siis on nad siinsete driftifännide poolt alati väga oodatud.

Nii tasubki ise kohale tulla ja vaadata, kes seekord peale jäävad. On need meie oma mehed või külla tulevad kogemustega lõuna-naabrid? See selgub juba mõne nädala pärast Laitses, kus lisaks naabrite vastasseisule lisab põnevust eriti nõudlik rada, kus tihti lahutavad võistlejaid betoonseinast vaid mõned sentimeetrid ning hüpekas lisab tavapärasele sõidule veelgi omanäolisust andes tõsise vau-efekti!

Laitse Rallypark on oma kauni miljööga imeline koht põneva päeva veetmiseks ja ägeda driftivõistluse jälgimiseks mugaval tribüünil. Tulla tasub terve perega, sest tegevust jagub ka lastele ja tänu toitlustajatele tühja kõhtu kartma ei pea!

Pealtvaatajatele on driftiüritus avatud reedel, 10. juulil alates 17.30 ja laupäeval, 11. juulil juba kell 11.