“Kvaliteetsetes treeningtingimustes ja soojades ilmastikuoludes lähevad oma sportliku vormi kõverat tõusulainele seadma 10 mitmevõistlejat ja 3 odaviskajat,” teatas Eesti Kergejõustikuliidu peatreener Aivo Normak.

Mitmevõistlejatest osalevad treeninglaagris: Mikk Pahapill, Indrek Turi, Andres Raja, Gerri Pärson, Kaie Kand, Ksenia Balta, Anu Teesaar, Anne Viskov, Berit Jürgenson ja Ebe Reier. Odaviskajatest osalevad: Risto Mätas, Kristo Galeta ja Jana Trakmann.

Sportlaste treeneritest sõidavad kaasa Andrei Nazarov, Remigija Nazaroviene ja Toomas Merila.

“Tegemist on sportlastele juba tuttava treeningpaigaga, kus on head tingimused täitmaks käimasolevaks treeningperioodiks püstitatud ülesandeid,” põhjendas valitud laagri toimumise aega ja kohta treener Andrei Nazarov.

Odaviskajate juhendaja Toomas Merila sõnul on tema treeninggrupi jaoks tegemist väikese katsetusega. “Nende noorte peamine eesmärk on seatud aastaks 2008, kui toimuvad olümpiamängud. Olümpia-aastaks tahame leida selle kõige sobivama skeemi, mille järgi treeningettevalmistust planeerida. Hetkel arvame, et jaanuarikuine lõunalaager võiks sellesse plaani sobida küll. Kui eksime, siis on vigade paranduseks veel aega kaks aastat.”

Kergejõustiklaste treeninglaagri läbiviimist toetavad Elion, EMT, Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu ja Eesti Kergejõustikuliit.