Inglismaa kaitseliin ei ole praegu piisavalt tugev – koosseisus peaksid olema ka John Terry ja Ashley Cole. Kuigi ma pole suurim John Terry fänn, aga ta on siiski väga hea mängija ja liider. Kuigi Leighton Baines on korralik mängija, arvan ma, et Ashley Cole on jätkuvalt parim vasakkaitsja, kes Inglismaal suurteks mängudeks võtta oleks. Nende kahe mehe kogemust oleks täna olnud platsil vaja.

Inglismaal on mõlemad äärekaitsjad ründavad ning kahjuks ei ole keskkaitsjad maailmatasemel. Nii Gary Cahill kui Phill Jagielka on head mängijad, kuid ei küündi kõige kõrgemale tasemele. Mitmel MMil osaleval meeskonnal on kogu kaitseliini koosseis maailma tipus? Neid ei leidu, igas nimekirjas on mõni, aga tavaliselt mitte kogu liin. Inglismaal ei ole hetkel aga ühtki.

Kui tänase mängu juurde tulla tagasi, tundub uskumatu, et peab mängu järel analüüsima Luis Suareze oskust ja teravust. Kuigi enne mängu võis tõesti kahelda tema füüsilises konditsioonis, ei saa temasuguse kvaliteediga mängijat vabaks jätta. Seda aga täna kahel korral tehti ning Suarez mitut võimalust ei vaja.

Kuigi Inglismaal on veel väike matemaatiline võimalus edasi pääseda, siis mina seda reaalseks ei pea ja hinge kinni ei hoia. Samas on väga hea, et on veel viimane lootus fännidele, mis on kindlasti positiivne ja hoiab pinget õhus.

Hetkel on näha, et minu kodumaa seda tiitlit ei võida, aga juba enne turniiri ennustasin tugevaimaks Argentina võimalusi. Turniiri mustaks hobuseks on Belgia.