Kanepi lõi mängus kaks serviässa, nagu ka Razzano, topeltvigu tegi eestlanna kolm vastase kahe vastu. Seevastu oli Kanepi esimese servi õnnestumisprotsent madal - vaid 46.

Vaatamata kaotusele tõuseb Kanepi esmakordselt WTA edetabelis 20 parema hulka.

Dubai turniirilt sai Kanepi juurde 350 edetabelipunkti ja teenis 87500 dollarit.

Mängu käik:
1. sett:
Kanepi murdis algul kohe Razzano servi - 1:0, kuid loovutas siis enda pallingu - 1:1. Razzano hoidis oma servigeimi, mille lõpetas ässaga - 1:2, seejärel kaotas Kanepi juba teist korda oma servi - 1:3. Prantslanna jäi oma servil küll 0:30 taha, et suutis siiski võita - 1:4. Ning taas andis Kanepi oma servi ära - 1:5 ja seejärel polnud prantslannal probleeme oma serviga ja avasett lõppes vaid 31 minutiga 1:6.

2. sett:

Kanepi jätkas ebakindlalt ja loovutas jälle oma servi - 0:1 ja siis võitis Razzano oma - 0:2. Eestlanna sai seejärel suure vaevaga oma servigeimi endale, mille lõpetas ässaga - 1:2. Kanepi murdis siis aga prantslanna servi ja viigistas seisu 2:2-le. Razzano seejärel murdis omakorda kiirelt Kanepi servi - 2:3 ja hoidis enda oma - 2:4. Kanepil aga täna mäng välja ei tule - 2:5. Seejärel võttis Razzano kindlalt oma pallingu ja võitis seti ja ka kogu matši.

Kanepi oli seni prantslannaga kohtunud viiel korral ja kaotanud kolm mängu, kuid võitnud kaks viimast omavahelist matši.

Teises poolfinaalis on vastamisi õed Serena ja Venus Williams.

Kanepi järgmine turniiri on 9. märtsil Indian Wellsis algav 4,5-miljoniline Masters-turniir.