"See on raske, oleme löödud. Töötasime väga kõvasti ja fännid olid imelised. Kohtumine oli raske, see oli paras 50-50 mäng. Olen kindel, et kui tagasi vaatame, leiame kohti, kus oleksime saanud olla paremad. See on valus, see on väga valus, aga võime lahkuda, pead püsti - jõudsime kaugemale kui paljud inimesed arvata oskasid," rääkis Kane lõpuvile järel ITV-le.

"Kui olime 1:0 ees, lõime mitmeid võimalusi, seega jääb üles palju olekseid. Sellistes mängudes ei ole eksimisruumi, täna läks see nende kasuks. Kuni nende väravani olime pidevalt surve all. Palju on asju, mida oleksime saanud paremini teha, aga nad mängisid meist kokkuvõttes paremini."

Hoolimata kaotusest rõhutas inglaste kapten, et kokkuvõttes ei saa Inglismaa turniiri üle nuriseda. "Mõistagi on suurepärane nii kaugele jõuda ning teame, et tegime paljud uhkeks, aga tahtsime võita. See on lihtsalt valus. Näitasime, et oleme võimelised play-off mänge võitma ja poolfinaali jõudma - järgmine samm peab olema üks aste edasi. Lõime koos peatreeneriga suurepärase vundamendi, aga meil on kahju, et me ei suutnud fännidele finaali pakkuda."