“Raskel hetkel oleks eriti inetu alt ära hüpata. Aivar on ju veel väga vähe seda ametit pidanud ja usume temasse edasi. Kui neli mängu järjest kaotada, tuleb loomulikult meeskonnas mingeid korrektiive teha. Mida täpselt, tuleb arutada,” rääkis Valdmaa SLÕhtulehele.

Mida meeskonnas ette võtta, et tagasi võidulainele saada, arutatakse klubi tänasel juhatuse koosolekul. Ühe küsimusena on päevakorras ka meeskonna ameeriklasest leegionäri Andre Perry võimalik vallandamine režiimi rikkumise pärast.

Valdmaa polnud rahul meeskonna treenerite Aivar Kuusmaa ja Allan Dorbeku käitumisega Dalkia/Nybitiga mängu lõpus, kus juhendajad saatsid kohtunike suunas karme sõnu.

“Minu arust ei olnud sellisteks sõnadeks alust. Ja isegi kui alus leidunuks, oleks tulnud oma tunded vaos hoida,” ütles Valdmaa.

Kalev kaotas Dalkia/Nybitile 69:82, kohtumise lõpuminutitel sõimas Kuusmaa kohtunik Timo Suslovit ebasündsate väljenditega ning mängujärgses teleintervjuus nimetas Dorbek vilemehi Eesti s***mateks ja leidis, et neile oli antud ülesanne Nybit võidule aidata.

Tõenäoliselt ootab nüüd BC Kalev/Cramo treenereid kohtunike solvamise eest rahatrahv.