Kalev/Cramo presidendi Ivar Valdmaa kommentaar otsusele: "Olime kahjuks sunnitud vastu võtma meie jaoks raske otsuse, kuid meil puudusid teised lahendused ja me sattusime enesele ootamatult keerulisse olukorda. Mängime hetkel BBL veerandfinaale. Mängude ajagraafiku saime alles 10 päeva tagasi."

"Proovisime terve eelmise nädala leida kompromissi Rakvere Tarva ja Andres Sõbraga mängu siirdamiseks mõlemaid pooli rahuldavale ajale. Pakkusime neile koos Korpalliliiduga mängupäevaks 02.04, mis meie andmetel oleks sobinud nii meie kui ka Tarva plaanidega. Kahjuks jäi see kokkulepe minu üllatuseks Andres Sõbra jäiga ja väiklase seisukoha tõttu sõlmimata, kuid selleks on neil juriidiline õigus," lisas Valdmaa.

"Mäng Tarvasega ei oma G4S meistivõistluste tabeli seisu vaadates enam mingisugust tähtsust, kuna Tarvas on kindlustanud endale 3. koha ja meie koht selgub viimases mängus Tartu Ülikooliga, mis toimub 04. aprillil Saku Suurhallis."

"BC Kalev/ Cramo peab homme kell 17.00 Saku hallis Balti liiga veeranfinaali korduskohtumise Riia VEFiga, mis on hetkel meie prioriteet ja peame selleks 100% valmis olema, et edu saavutada. Loodame, et korvpallisõbrad Tallinnas ja Rakveres aktsepteerivad meie otsust. Meil endal on tuline kahju, et see nii läks, sest mängud Rakverega on olnud alati põnevad ja intrigeerivad," teatas Valdmaa.