"Käisin neid skautimas Tartus Tarvaga mängu ajal. Midagi erakordselt uut neil liikumiste poolest võrreldes Visnapuu ajaga pakkuda polnud. Nüüd on muidugi paar päeva vahet olnud, eks me peame üllatusteks valmis olema. Kuid ka meilgi on mõni üllatus varuks," rääkis Varrak Delfile.

Kalev/Cramol on kahtluse all põlvevigastusega kimpus oleva bulgaarlase Nikolai Varbanovi osalemine, kuid vajadusel on valmis 210 cm pikkune kesmängija mängu sekkuma.

"Tema kasutamine on küsimärgi all, sest ta pole nädal aega mängulist trenni teinud. Mingit traumat uuringud ei tuvastanud, lihtsalt kerge koormusest tingitud vigastus. Ta on meil pikalt ilma haiguste ja vigastusteta mänginud. Põlv on hellaks läinud, natuke on puhkust vaja. Aga kui vaja, on ta valmis mängima. Dressi paneb selga," ütles Varrak.

Lisaks on Kalev/Cramol endiselt rivist väljas eelmise aasta lõpus põlvele liiga teinud Marko Riis. Tartu Ülikoolil ei tee täna kaasa achilleuse kõõlust vigastanud Asko Paade.

Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli Balti liiga duell algab Tallinnas Saku Suurhallis kell 18. Delfi kajastab matši operatiivselt tekstipõhises otseülekandes koos värskete piltide ja mängujärgsete kommentaaridega.