Kokku astusid kohtu ette kuus britti, kellest reaalse karistuse said vaid Alexander Booth (20 a) ja Ian Hepworth (41 a), esimest karistati kahekuulise, teist kolmekuulise vangistusega. Ühtegi venelast, kes Prantsuse prokuratuuri sõnul olidki just massikakluste algatajad, veel vastutusele pole võetud.

Marseille' linna prokurör Brice Robin kirjeldas Venemaa huligaane kui äkkkaklusteks "äärmiselt hästi treenitud ja valmistunud" isikuid, kuid nende isikuid ei õnnestunud politsei turvakaamerate abil tuvastada.

Küll aga on täna kohtu all veel mehi. Kokku 10 inimest, nende seas kuus britt, üks austerlane ja kolm prantslast. Kokku vahistati nädalavahetusel 116 inimest. Tegemist oli suurima korralagedusega jalgpalli suurturniiridel alates 1998. aasta MM-ist.

Kolmepäevased rahutused tipnesid Marseille's laupäeval, kui vigastada said kümned Inglismaa, Venemaa ja Prantsuse fännid. Politsei pidi kakluste laiali ajamiseks kasutama veekahureid ja pisargaasi. Korratused jätkusid ka staadionil, kus Venemaa fännid Inglise toetajate sektorisse tungisid.

Inglismaa - Venemaa mäng lõppes 1:1 viigiga.