Juventus — Liverpool

Avamängu Liverpoolis võitsid väljakuperemehed 2:1. Juventuse peatreener Fabio Capello on korduskohtumise eel kutsunud oma mängijaid üles kannatlikkusele.

“Me peame olema küll agressiivsed ja üritama lüüa väravat, kuid samas peame mängima ettevaatlikult, sest Liverpooli vasturünnakud on väga ohtlikud. Me peame oma võimalused ära ootama,” lisas Capello uefa.com-ile.

Juventuse kaitsja Jonathan Zebina on vigastatud, kuid brasiillane Emerson on valmis taas põhikoosseisus platsile tulema. David Trezeguet pole veel vigastusest taastunud.

Rafael Benítezi poolt juhendatav Liverpool peab täna läbi ajama kapteni Steven Gerrard`ita, kes sai nädalavahetusel koduliigas vigastada.

Dietmar Hamann ja Harry Kewell on Liverpoolil jätkuvalt vigastatud, platsile võib naasta Xabi Alonso ja Djibril Cissé.

“Kõik teavad, et Gerrard on meie võtmemängija. Temast tunneme kindlasti puudust. Pikka aega vigastatud olnud Cissé ei alusta täna, kuid me võime teda kasutada viimasel 20-l minutil, kui seda peaks vaja minema,” ütles Benítez.

PSV — Lyon

Avakohtumine Prantsusmaal lõppes 1:1 viigiga. PSV Eindhoveni peatreener Guus Hiddink ütles mängu eel, et kuna väravat on vaja lüüa prantslastel, peaks pinge olema Lyoni poolel.

Lyoni treener Paul Le Guen omakorda väidab, et just PSV on raskes seisus, sest nad peavad otsustama, kas tormata rünnakule või asuda seisu hoidma.