Itaalial on vana ja kogenud meeskond, kuid võiduks on vaja mitte üksnes tugevat kaitset, vaid ka väravaid lüüa. Hispaanial on alagrupi mängude põhjal samuti põhjust muretsemiseks. Kas Conte-sugune võimekas taktik suudab välja mõelda, kuidas vajalikud väravad hispaanlastele ära lüüa? Kas hispaanlased suudavad edasi areneda oma tika-takast ning kas väravavaht De Gea laseb end morjendada talle osaks saanud kriitikast?

Mõlemas meeskonnas mängib mehi, kes nelja aasta eest kohtusid omavahel Kiievis EM-i finaalis. Kruus ja Vara on kindlad, et seekord mäng tulemusega 4-0 ei lõppe. See, milliseks kujunevad kummagi meeskonna mängupilt ja resultaat, sõltub paljudest teguritest, mida meie jalkagurud analüüsivad.

Kas mäng jääb normaalajaga viiki? Kumb meeskond läheb siit edasi? Ja milliselt jalkatähelt võtavad Vara ja Kruus klipis moenippe? Vaata tänasest videost!

Kruus ja Vara tegutsevad kogu EM-i vältel Eesti suurimas spordiennustusportaalis Triobet ning avaldavad igal mängupäeval uue video eelvaatega algavale mängule.