Horvaatia ja Portugal saavad kokku justkui natuke kogemata – Portugal oli oma viimase alagrupimängu lõpuvile kõlades kindel, et pääseb tugevasse tabelipoolse Inglismaa vastu, aga tänu Islandi imele sattus esimeses play-offis kokku hoopis horvaatidega.

Portugal on teinud EM-il uskumatuid mänge, aga pole saanud kirja ühtegi võitu. Kruus ja Vara arutavad, kas nüüd täna see lõpuks tuleb või kas võiduga 2:1 Hispaania üle tõsise tormihoiatuse andnud Horvaatial jagub jaksu 90 minutit sama kvaliteedi ja tempoga vastu pidada. Jalkagurud lahendavad omakeskis ka küsimusi, kas mäng saab lahenduse normaalajal või läheb lisaajale, kes võidab ning kas õnnetu Ronaldo saatus pöördub ja suudab mõne karistuslöögi lõpuks ära lüüa.

Veel selgub videost, milliseid huvitavaid kingitusi tõid jalkagurud teineteisele oma äsjastelt reisidelt Prantsusmaalt ja Inglismaalt.

Kruus ja Vara, kes tegutsevad kogu EM-i vältel Eesti suurimas spordiennustusportaalis Triobet, avaldavad igal mängupäeval uue video eelvaatega algavale mängule. Homme eelvaade Prantsusmaa – Iirimaa play-off mängule!