Tänases jalkastuudios esineb Varal ja Kruusil, nagu ikka, kirglikku arvamuste lahknemist, kuid ühes on meie jalkagurud ühel meelel – veenvat Prantsusmaad ei ole me sellel EM-finaalturniiril veel näinud. Oma alagrupi võisid nad ju võita, kuid mängupilt ja märkimisväärselt kõrge latti põrkuvate pallide arv peaksid ka tulihingelisema fänni muretsema panema.

Iirimaa on Kruusi ja Vara hinnangul seda ohtlikum vastane, et oma viimases alagrupimängus Itaalia vastu näitasid nad, et suudavad ükskõik kellele vastu astuda. Liiati oskavad iirlased mängida vastikult ja vigaderohkelt ning ei tasu unustada kerget kättemaksuiha – kes fännidest ei mäletaks kurikuulsat Thierry Henry kätt, mis sekkus 2009. aastal mängu selliselt, et Iirimaa pidi toona MM-ilt kõrvale jääma.

Vaata videost, kuidas hindavad Kruus ja Vara kummagi meeskonna võimekust! Videost saad veel järgmisedki vastused: Mitu väravat lüüakse kahepeale kokku? Mitu väravat lööb Iirimaa?
Iirimaa on esimest korda nii kaugel, kas suur tükk ajab suu lõhki? Ja kes edasi pääseb?

Kruus ja Vara, kes tegutsevad kogu EM-i vältel Eesti suurimas spordiennustusportaalis Triobet, avaldavad igal mängupäeval uue video eelvaatega algavale mängule. Homme eelvaade rajule Hispaania – Itaalia play-off mängule!