Eksperdid on ühel meelel selles, et viimase kahe EM-i võitjana on Hispaania üks tänavusi soosikuid, kuid igal EM-i finaalturniiril platsis olev Tšehhi on kõigi seast just see meeskond, kes on suuteline positiivselt üllatama. Lisapinget kruvib üles ebaõnn kuuluda valusasse gruppi, kus on koos neli raevukat edasipääsutaotlejat – hispaanlaste ja tšehhide kõrval ka Horvaatia ja Türgi.

Vaidlus läheb aga üsna tuliseks, kui tuleb arutlusele, kuidas mõjuvad Hispaania meeskonnale võimuvahetus väravas ja verevahetus keskväljal, selja taga olev pikk väsitav klubihooaeg, aastatega rahuldatud võidunälg ning peatreeneri suutlikkus end tõestada. Kas see on Tšehhi – finaalturniiri kõige kõrgema vanusega meeskonna – võimalus panna oma kogemused ja võidunälg maksma? Kruus ja Vara ei jõua siin ühele nõule ei mängu tulemuses ega võitjaski. Kumma eksperdi arvamusega ühined Sina?

Kruus ja Vara tegutsevad kogu EM-i vältel Eesti suurimas spordiennustusportaalis Triobet, kus avaldavad igal mängupäeval uue video eelvaatega õhtusele mängule. Arutelu saadab gurude omavaheline konkurents ja sõbralik aasimine – Kruus ja Vara panevad oma eksperdistaatuse nimelt iga kohtumise eel proovile, kuulutades välja oma konkreetsed prognoosid mängu kulgemisele.