UEFA teatas Interi ja Milani kohtumise järel, mis lõpetati fännide käitumise tõttu veerand tundi plaanitust varem, et distsiplinaarkomisjon koguneb reedel erakorralisele koosolekule ja otsustab, kuidas Milano lugu lahendada.

Samas võib otsust juba ette aimata: mängu kordama ei hakata, katkestamise hetkel kokkuvõttes 3:0 juhtinud Milan pääseb Meistrite liiga poolfinaali, kindlasti karistatakse valusalt Interit, kirjutab SLÕhtuleht.

“Ükspuha, millise otsuseni UEFA jõuab, üht ei muuda miski: Milano linn pidi üle elama väga-väga kurva õhtu,” tõdes AC Milani direktor Umberto Gandiani.

“Milano kuulsa staadioni ja Milano fännide mainet on nüüd väga keeruline puhastada. Ma väga loodan, et Interi juhtkond mõistab: toimunu eest kannavad vastutust ja väärivad karistust nemad. Arvan, et nad peaksid järgmised kodumängud pealtvaatajateta pidama. Nad ei vääri fänne,” lisas Gandiani.

Itaalia peaminister ja Milani president Silvio Berlusconi kohtus kolmapäeval riigi siseministri Giuseppe Pisanuga ning üllitas avalduse: “Saime signaali, et meid ähvardavad tulevikus üha suuremad riskid. Kõige äärmuslikemate vahendite kasutamist ei saa välistada.”

Kõige äärmuslikuma vahendi all peab valitsus silmas kõrge riskiga mängude pidamist tühjade tribüünide ees, vahendab SLÕhtuleht.