Kohtumine hakkas kohe põnevalt ja juba mõne minuti möödudes välkus kohtunikul punane kaart. Pika arutelu järel mõlema meeskondade mängijatega otsustas ta Kaunase siiski täiskoosseisus väljakule jätta ning muutis otsuse kollaseks kaardiks.

Kaunas surus oma suure fännibaasi toel, kuid ära ei õnnestunud lüüa ning ette läks hoopis Žilina. Nurgalöögi järel suutis esmalt suurepärase tõrje teha Kaunase väravavaht, kuid tagasipõrkunud pall löödi ikkagi ära.
Viimastel minutitel teenisid leedukad penalti ning suudetigi seis viigistada ja nende toetajad rõkkasid rõõmust. Kohtunik määras aga uue penalti. Suure närvipinge tõttu ei suutnud Javier Sabatel teist korda täpne olla ning nii kindlustaski Žilina jalgpalliturniiri võidu.

Kolmanda koha mängus alistas Stradinsi nimeline Riia Ülikool 2:0 Klaipeda Ülikooli. Parima Eesti meeskonnana tulid üheksandaks Maaülikooli tudengid.

Kahe võistkonna osalusel toimunud naiste turniiri võitis Šiauliai Ülikool, teiseks jäi Läti Riiklik Piirivalve Kolledž. Sealjuures olid pealtvaatajad osaliseks tulisele kaklusele, mille tõttu pidi kohtunik eemaldama mängust kaks naist ja jagama kollased kaardid välja veel kolmele neiule. Intsidendist lõikasid kasu eelkõige leedulannad kes alistasid lätlannad veenvalt 3:0.