Seoses U-19 EM-valikturniiriga lükati JK Transi ja FC Valga vaheline 27. vooru mäng edasi 28. septembrile, teatab EJLi pressiteenistus.

kell 18:00 FC Levadia Tallinn (2. koht, 62 p) — JK Tammeka Tartu (9. koht, 21 p), Kadrioru staadion

“Meeskond häälestub mänguks maksimaalselt ja püüab võitu — vajame kindlasti kolme punkti,” ütles FC Levadia treener Igor Prins. “JK Tammeka on noor ja ambitsioonikas vastane, kuid tabeliseisu arvestades oleme kindlasti kohtumise favoriidid.”

“Viimane mäng kadus keskendumise puudumisse ja oma lollustesse. Siim Roopsi kõrvalejäämine on samuti valus, aga loodame anda oma parima ja sarnaselt eelmisele võõrsil Levadiaga peetud mängule neil elu natukenegi keeruliseks teha,” rääkis JK Tammeka peatreener Meelis Eelmäe.

kell 18:00 JK Merkuur Tartu (5. koht, 34 p) — FC TVMK Tallinn (1. koht, 67 p), Tartu Tamme staadion

“Liidriga on alati raske mängida. Tahame näidata ilusat mängu,” sõnas JK Merkuuri peatreener Sergei Zamogilnõi.

FC TVMK juhendaja Sergei Ratnikov tõdes, et raske on eelseisvat kohtumist kommenteerida, kuna JK Merkuur on läbinud tõsise uuenduskuuri. “Kolmapäeval näeb, kas nad on kriisist üle saanud,” ütles Ratnikov.

kell 18:00 FC Kuressaare (8. koht, 21 p) — FC Flora Tallinn (3. koht, 53 p), Kuressaare linnastaadion

“Tuleb raske mäng. Kui kaitse peab ja rünnak toidab, on viik maksimaalne. Võitu on raske loota,” rääkis saarlaste kaitsja Taavi Azarov.

“Peame jätkama heitlust medalitele, selleks tuleb mängida Kuressaare vastu täie pühendumusega ja suuta vastasele oma mänguplaan peale suruda,” märkis FC Flora peatreener Janno Kivisild.

FC Flora väravavahi Martin Kaalma sõnul ei tohi meeskond vastast alahinnata. “Mäng tuleb täpselt nii raske, kui raskeks me ise ta endale teeme. Peame olema 110% keskendunud ning ei tohi vastast alahinnata, siis saame ka vajalikud punktid turniiritabelisse kirja,” ütles Kaalma.

kell 18:00 JK Dünamo Tallinn (10. koht, 4 p) — JK Tulevik Viljandi (6. koht, 32 p), Sõle Gümnaasiumi staadion

“Korra me Dünamole juba kinkisime viigi, seda viga enam korrata ei tahaks,” kinnitas JK Tuleviku peatreener Marko Lelov. “Peame võitma, et Merkuurist ette saada. Oleme võimelised võitma, kui piisavalt mänguks valmis oleme,” täiendas peatreenerit ründaja Jarmo Ahjupera.