Väravad

Väravalööjate edetabel palju tutvustamist ei vaja. Kolm väravat on löönud Mario Gomez, Alan Dzagojev, Mario Mandžukić ja peale eilset ka Cristiano Ronaldo. Venelaste ja horvaatide turniir on aga teatavasti selleks korraks läbi ja nende statistika selle turniiri ajal enam ei muutu. Kaheksa meest on värava oma nimele saanud kahel korral, ühe tabamusega mehi on 32. Ära tasub mainida Silvestre Varela, kes on seni turniiril mänginud vaid 16 minutit, aga suutnud selle aja jooksul lüüa Portugali eest lõpuminutitel võiduvärava Taani vastu.

Gomez 3

Dzagojev 3

Mandžukić 3

Ronaldo 3

Väravasöödud

Väravasööte on seni jaganud enim David Silva, Andrei Aršavin ja Steven Gerrard, nende kõigi arvel seni kolm resultatiivset söötu. Seni vaid 50 minutit väljakul viibinud Theo Walcott on löönud ühe värava ja andnud ühe väravani viinud söödu.

Silva 3

Aršavin 3

Gerrard 3

Pealelöögid väravale

Nii möödalöökide kui ka väravale löökide edetabelit juhib turniiri käigus üha paremasse vormi jõudev Cristiano Ronaldo. Kokku on tal nelja mänguga õnnestunud pall värava poole teele saata 29 korda. Tublid pealelööjad ei pruugi aga alati olla suurimad väravakütid. Karim Benzema ja Andres Iniesta on küll kumbki löönud väravale üle kümne pealelöögi, aga täistabamus mõlemal veel puudub.

Ronaldo 14

Benzema 12

Iniesta 10

Di Natale 7

van Persie 7

Pilar 7

Ibrahimovic 7

Möödalöögid

Möödalööke on Ronaldo järel kõige rohkem teinud Aleksandr Keržakov, kes esimeses mängus kostitas tšehhe lausa seitsme ebatäpse löögiga.

Ronaldo 15

Keržakov 11

Konoplyanka 10

Suluseisud

Suluseis on vilistatud kuuel korral Robbie Keane`le, viis korda on sama teoga hakkama saanud Dimitris Salpingidis. Ülejäänud mängijad üle kolme korra äärekohtuniku lippu suluseisu märgiks pole tõusma pannud.

Keane 6

Salpingidis 5

Kaardid

Kollaseid kaarte on senise turniiri jooksul kogunud enim Keith Andrews, kes viimases alagrupimängus Itaalia vastu lausa kaks hoiatust teenis ja seetõttu ka väljakult minema saadeti. Ka Kreeka mängijad pole kollaste kaartide vastu liiga tundlikud seni olnud. Kolme esimese mänguga suutsid kaks hoiatuskaarti teenida kolm kreeklast, eriti valusaks läks maksma põhimehe Giorgos Karagounise kollane Venemaa vastu, mistõttu tuleb tänane veerandfinaal Saksamaa vastu vahele jätta.

Punaseid kaarte on seni teeninud õnneks vaid kolm mängijat. Kahe kollase kaardi tõttu on mängust välja saadetud Sokratis Papastathopoulos ja juba mainitud Keith Andrews. Ainus otse punase teeninud mees on seni kohe EM-i avamängu eemaldatud Poola väravavaht Wojciech Szczęsny.