Igas voorus saavad jalgpallihuvilised Delfis ennustada ühe mängu tulemust. Pakkuda tuleb, kumb meeskond võidab või on tulemus viik.

Homme läheb ennustamisele A-alagrupi kohtumine Venemaa – Tšehhi.

Ennustusmängu peaauhind on reis kahele septembris Türgimaale, kus saab kaasa elada Eesti jalgpallikoondise mängule 2014. aasta MM-võistluste valikturniiril võõrustajate esinduse vastu. Peaauhinna loosimisel saavad osaleda kõik ennustajad, kes on vähemalt korra vastanud õigesti.
Iga päeva ennustusmängu järel loositakse kõigi õigesti vastanute vahel jalgpall. Auhinnad paneb välja Tonybet.

Ennustusmängus saab kaasa teha alates 18. eluaastast.

Samal ajal jalgpallihuviliste ennustusmänguga läheb Delfis ja Eesti Päevalehes lahti ka avaliku elu tegelaste ennustusvõistlus, milles osalevad jalgpalliklubi Nõmme Kalju turundusjuht Helen Mahmastol, luuletaja Margus Konnula alias Contra, jalgpallimeeskonnas FC Toompea mänginud riigikogulane Eiki Nestor ja reporter Andrus Nilk.

Nõmme Kalju hea käekäigu eest hoolitsev Mahmastol elab tippjalgpallile tuliselt kaasa. „Jalgpall ühendab inimesi ja rikastab meie argipäevaelu rohkete emotsioonidega,” lausus ta. „Mida rohkem olen hakanud jalgpallist aru saama, seda suuremaks on läinud minu huvi selle mängu ja valdkonna vastu. Tänapäeva jalgpallist on saanud globaalne fenomen mille mõjud on jõudnud lõpuks ka Eestisse!”

EM-turniiril hoiab Helen pöialt Prantsusmaale. „Tahaksin väga nende uut tulemist näha,” ütles ta.

Sportlikke eluviise hindav Võrumaa mees Contra ütles, et naudib jalgpalli kui kunsti, pidades protsessi ehk mängu käiku sama tähtsaks kui lõpptulemust.

„Ma ei tea lollimat lauset, kui see: „Aga sa saad ju pärast uudistest tulemuse teada”. Eriti köidab jalgpalli ettearvamatus ja seegi, et ühel väraval on nii suur kaal,” lausus Contra, kes eeskätt hoiab pöialt omakandimeestele Taanist ja Rootsist.

„Suurtest on viimastel aastatel lemmikuks tõusnud Saksamaa,” lausus Contra. „Poolale ja Iirimaale hoian ka pöialt. Iirimaale just nagu lootuses, et nende edu korral pääseks Eesti miinusringist edasi,” lisas ta naljatades.

Eiki Nestor peab jalgpalli maailma kõige lihtsamaks ja köitvamaks spordialaks. „Armusin sellesse mängu koolipoisina Kadrioru ja Kalevi staadionil,” ütles riigikogu liige, kes hoiab pöialt Inglismaale, Taanile, Hollandile ja Rootsile.

„Parim võimalik finaal oleks Inglismaa – Saksamaa,” lisas ta.

Ennustusmängu leiate Delfi Spordi jalgpalli rubriigi artiklite jalusest alates reedest.