Kuulsa Kalevi toonane peatreener Jaak Salumets ütles, et tunneb juba enne taaskohtumist kunagiste hoolealuste ja kuulsate Leedu korvpalluritega ootusärevust. „Näeme haruldasi mängumehi, tolle aja tippe Euroopa korvpallis, aga võib-olla ka maailma korvpallis. See saab olema emotsionaalselt võimas elamus. Noor põlvkond, kes on sellest võidust midagi kuulnud, näeb nüüd ihusilmaga neid, kes tegid toonase tulemuse.“

Üks Kalevi eduloo sepistajaid, olümpiavõitja Tiit Sokk pidas mälestusmängu korraldamist oluliseks. „Ilusaid hetki tasub ju meenutada. Võib-olla keegi tahab neid vanu mehi veel kord näha. Mõni on kogu aeg olnud pildil, aga mõni on ka ära kadunud,“ sõnas 1991. aasta Kalevi mängujuht, kes praegu on Eesti koondise peatreener.

Salumets tunneb heameelt, et peale korvpalluriteperest pärit Soku tegutseb mitu Kalevi võiduka koosseisu mängijat treenerina.

„Tagasivaates võib öelda, et see võit oli energeetiline hetk, mis on hoidnud meie korvpalli veerand sajandit kõiges heas ja halvas just sellisena, nagu ta on. See võit annab meie korvpallile siiani energiat. Rahvas tunneb jätkuvalt huvi korvpalli vastu ja tuleb saali,“ nentis Salumets.