Kohilas sündinud Enver Jääger mängis JK Tulevikus alates aastast 2002, osaledes selle aja jooksul Viljandi meeskonna eest 55 mängus ning lüües 17 väravat.

Kehtnast pärit Alo Bärengrub pidas 2003. a. 18 kohtumist Meistriliigasse tõusnud FC Valga särgis, 2002. aastal mängis FC Valga Esiliigas.

Nii Jääger kui Bärengrub on FC Flora Kehtna Jalgpallikooli kasvandikud.

Käesoleval hooajal on FC Flora esindusmeeskonda registreeritud või klubi eest platsil käinud 28 mängijast 11 klubi oma kasvandikud.

FC Flora Tallinna ja Kehtna jalgpallikoolidest on pärit järgmised FC Flora esindusmeeskonda jõudnud pallurid: Alo Bärengrub, Mihail Ištšuk, Enar Jääger, Enver Jääger, Andres Koogas, Mati Lember, Kristian Marmor, Roman Minlibajev, Ott Reinumäe, Aleksander Saharov ja Vjatšeslav Zahovaiko.

Ülejäänud 2004. a. hooajal FC Flora eest pallivad mängijad on pärit JK-st Viljandi Tulevik (Ragnar Klavan, Sander Post), JK-st Viljandi Tulevik/Võhma Olümp (Jarmo Ahjupera), FC Kuressaarest (Mihkel Aksalu), Viljandi SK-st (Erko Saviauk), Pärnu JK-st (Teet Allas, Raio Piiroja), Tallinna JK-st (Kert Haavistu, Joel Lindpere, Kristen Viikmäe), JK-st Pantrid (Martin Kaalma), SK-st AEG (Rene Kaas), Kopli SK-st (Marko Kristal), Lõvidest (Martin Reim), Paide SK-st (Meelis Rooba), Sillamäe Kalevist (Andrei Sidorenkov) ja Panevežyse Jalgpallikoolist (Tomas Sirevicius).

FC Flora oma kasvandike vanim aastakäik on 1981-1983. a. sündinud poisid, kes alustasid oma jalgpalluriteed FC Flora Kehtna Jalgpallikoolis.

Sisuliselt võib pidada klubi oma kasvandikeks ka FC Flora poolt finantseeritavate ja FC Floraga koordineeritud noortetööd arendavate JK Viljandi Tuleviku ja FC Kuressaare kasvandikke Ahjupera, Klavanit, Posti ja Aksalut. Sellisel moel tõuseb klubi oma kasvandike arv esindusmeeskonnas 53 %-ni ehk 15 mängijani 28-st.

“Jalgpallis võtavad kõik protsessid aega ja seetõttu võib 53 protsendilist oma kasvandike olemasolu klubi esindusmeeskonnas pidada heaks näitajaks, klubi on ju alles noor,” ütles FC Flora president Aivar Pohlak klubi pressiteenistusele. “Kindlasti kasvab see protsent edaspidi veelgi. Oleme arendanud välja laiapõhjalise noortetöö selleks, et tulevikus toetuda oma kasvandikele. Samas peame mõtlema ka vastutusele Eesti jalgpalli ees ning andma võimaluse tulla klubisse väljastpoolt, nii neile noortele, kes seda ise soovivad, kui ka neile, keda soovitavad meile kasvatajaklubid. Kindlasti on väikeklubide jaoks olulised ka mängija eest tasutavad ülemineku- ja kasvatajarahade summad, mida FC Flora on neile maksnud ning maksab tulevikus.”