"Olime selleks mänguks hästi valmistunud. Loomulikult peab kõik vastaval päeval ka välja tulema. Teadsime, et nad on äärtel väga head. Tahtsime palli keskväljal hoida. Võtsime riski ja panime Antonio Cassano üks-ühele olukordadesse mängima ning tegime sellega Mario Balotellile kõrgemal ruumi," rääkis Prandelli mängujärgsel pressikonverentsil. "Balotelli oli suurpärane nagu ka ülejäänud meeskond. Ta oli väga keskendunud ja tegi kõik nii, nagu ma olin temalt palunud. Võtsin ta välja, kuna nägin, et tal on probleeme ega tahtnud riskida."

"Kuid praegu pole aega tähistada, tuleb keskenduda kõige tähtsamale mängule. Kui unistad, siis unista suurelt - see on kõige alus. Hispaania on hirmuäratav meeskond, kuid me valmistume korralikult ette, nagu tänagi tegime. Arvan, et sellest tuleb avatud mäng. Alustame selles osas mõlemad võrdselt positsioonilt," lisas Prandelli pühapäevasele finaalile ette vaadates.

Kibeda 1:2 kaotuse vastu võtma pidanud Saksamaa peatreener Joachim Löwi sõnul lõi Balotelli esimene värav 20. minutil nad rivist välja.

"Me ei suutnud enam pärast esimest väravat, mis oli vältimatu, organiseeruda ning siis tuli teine. Tegime vigu ning maksime nende eest. Teisel poolajal näitasime tõelist sisu ja andsime endast kõik võimaliku, kuid ei jõudnud väravani. Kaotasime täna väga tugevale Itaalia meeskonnale, kel on väga tugev selgroog ja kaks kiiret ründajat. Cesare Prandelli on oma meeskonda muutnud; neil on nüüd rohkem ründavam filisoofia. Ootasingi Itaalialt sellist mängu. Kui nad lähevad juhtima, on nendega väga raske. Oleksime võinud varem 2:1 värava lüüa," lausus Löw.

"Meil on seljataga kaks suurepärast aastat, meeskond on väga palju arenenud, võitnud 15 mängu järjest. Tegime siiski hea turniiri ning oleme tõesti edasi liikunud. Võitsime neli ja kaotasime ühe mängu. Pakkusime väga palju rõõmu mängudes Portugali ja Hollandi vastu, seega tuleb mängijatele suur kompliment teha."