Itaalia võitis täna Horvaatiat sama kindlalt nagu eile Eestit, andes geimides ära 22, 21 ja 19 punkti. Seega on B-grupis Itaalial ja Prantsusmaal kuus punkti, täna prantslastele 1:3 alla jäänud Eestil ja Horvaatial null.

Kui meie rahvusmeeskond homme Horvaatia alistab, tuleb väljalangemismängus vastaseks Serbia või Venemaa, nagu asjatundjad EMi eel eeldasidki. D-grupi tänastes mängudes lõi Serbia Soomet 3:0 ja Venemaa Slovakkiat samuti 3:0. Kusjuures eile Serbialt kaks geimi kätte saanud slovakid said meie idanaabrilt geimides kõigest 14, 10 ja 15 silma. Venemaa ja Serbia mängivad homme grupi esikohale, mis tagab otsepääsu veerandfinaali. Soomlaste ja slovakkide kohtumise kaotajad peavad aga kohvrid pakkima.

A-grupis jätkab heade esitustega Holland, kes sai täna Saksamaast jagu 3:2, tulles kahel korral välja kaotusseisust. Teises viiegeimilises mängus sai Bulgaaria võidu Tšehhi üle. Bulgaarial ja Hollandil on viis punkti, homme kohtutakse omavahel. Tšehhidel ja sakslastel on kirjas üks punkt.

C-grupis lõi Poola Sloveeniat 3:1 ja Belgia Valgevenet 3:0. Poolal on täisedu kuus punkti ja sisuliselt on kindlustatud alagrupi võit. Homme mängitakse autsaideri Valgevenega. Sloveenial ja Belgial on mõlemal enne homset omavahelist mängu kolm punkti.