Sisuliselt kõik Inglise suuremad meediaväljaanded kirjutasid pärast mängu, et alagrupiturniiri viimases kohtumises Slovakkia vastu peavad nii Sturridge kui Vardy kindlasti algkoosseisu kuuluma. Pingile soovitatakse Hodgsonil istutada aga pikast klubihooajast selgelt väsinud Harry Kane ning ebakindel Raheem Sterling.

Kohaliku meediaga on nõus ka endine Tottenham Hotspuri peatreener Harry Redknapp, kes kirjutab The Telegraphi kolumnis järgnevat: "Ma ei näe võimalust, kuidas Hodgson saaks Vardyt nüüd veel varusse jätta - ühest tema vähestest puudetest sündis värav. Tema kiirus ja nähtavus väljakul muutsid uelslased silmapilkselt närviliseks. Vardy liikumine ajas Walesi kaitse segadusse."

Redknapp jätkab: "Sterling ei alusta enam mängu. Arvan, et Roy peab jääma kindlaks Sturridge'ile, kes on imeliselt ettearvamatu talent. (Marcus) Rasford oli väärt katsetamist, tema kartmatus mitte millegi ja mitte kellegi ees mõjus meeskonna mängule värskendavalt. Ta tõestas, et suudab vahetusest sekkudes olla ohtlik."

Inglismaa ja Slovakkia kohtuvad esmaspäeval ning siis saab näha, kas Hodgson teeb soovitud muudatused algkoosseisus või jätkab vana rada pidi.