Bill Amis juhtis punktitoojate edetabelit 21 punktiga, lisaks ka kaheksa lauapalli. Efektiivselt tegutsenud Rain Veidemani arvele jäi 18 punkti, kuus korvisöötu ja neli vaheltlõiget. Vallo Allingu sai hakkama kaksikduubliga visates 15 punkti ja võttes 10 lauapalli. Tanel Kurbase arvele jäi 14 punkti.

Tartu Ülikoolil puudus vigastuste tõttu kolm põhikoosseisu mängijat: Timo Eichfuss, Marek Doronin ning viimasena sai vigastatute nimekirja ka Rain Raadik, keda vaevab jalahäda.

Tartu meeskonna peatreener Indrek Visnapuu kiitis oma meeskonna kolmanda veerandaja head kaitsemängu. „Esimesel poolajal jõudsid nad meie tempoga kaasa joosta, aga teisel saime oma kaitse paremini pidama ja see tõi tulu,“ ütles Visnapuu. „Kui me saame palli kätte lauast või nende eksimusest, siis on rünnakut oluliselt kiirem alustada ja see lõppeb ka resultatiivselt.“

Balti liigas on seitsme mänguga kogutud kolm võitu ja neli kaotust ning sellega ollakse turniiritabelis Kalev/Cramo järel teisel kohal.

Tartu Ülikooli mängud jätkuvad reedel kui sõidetakse mängima Valga Korvpallikooliga. Kohtumine algab Valga spordihoones kell 19.00.