"Arvan, et me mängisime Zlatani vastu väga hästi. Meie mängijad sundisid ta väravast võimalikult kaugele ning said temaga üldiselt hakkama," ütles O'Neill mängujärgsel pressikonverentsil.

"Oleksime pidanud selle mängu juba avapoolajal ära vormistama, aga me ei suutnud lihtsalt väravat lüüa. Läksime teenitult teise poolaja alguses juhtima. Oleme pettunud, et viigivärava lasime lüüa, aga ma ei saa seda oma meeste süüks panna, nad said suurepäraselt hakkama."

"Üritasime mängu vahetustega võita. Robbie Keane ja Aiden McGeady tulid sisse eesmärgiga see mäng meie kasuks kallutada," lisas ta.

Rootsi peatreener Erik Hamren: "Iirlased said meile peavalu valmistamisega hästi hakkama. Nad tegid meie kaitseliini elu kibedaks, võitsid nii esimesi kui ka teisi palle. Nii nad ka oma võimalused lõid. Esimesel poolajal jättis meie ründetegevus kõvasti soovida. Aga selle eest, kuidas iirlased meid surve all hoidsid, tuleb neid tunnustada."

"Pärast avaväravat hakkasid asjad juba paika loksuma nii, nagu ma oleksin tahtnud. Me söötsime kiiremini, suutsime palli paremini üle väljaku tuua ja kasutasime ka oma vasakkaitsjat Martin Olssoni efektiivsemalt. Ühtlasi saime just sealt poolt teisel poolajal rohkem võimalusi," lisas Hamren.