Kui enamus mehi valas oma pisarad ära väljakul või riietusruumis, siis leidus ka neid, kes ka veel hiljem ajakirjanike ette nuttes ilmusid. Üks selliseid oli Zagrebi Dinamo ääreründaja Marko Pjaca, kes kuulduste kohaselt on peagi siirdumas Liverpooli.

"Meil on kõigil kahju. Liigume küll edasi, aga sellest on praegu raske mõelda. Olime palju parem meeskond, aga selline on jalgpall. Peame olema nende inimeste (fännide) üle uhked, kes meie taga on," vahendab Pjaca sõnu Sportske Novosti.

Ka Horvaatia üks suuremaid päevalehti Vecernji on keskendunud oma pealkirjas pisaratele. "Horvaatia kaotas Portugalile ja langes Euroopa meistrivõistlustelt välja, meie mängijad on pisarates!" kõlas see.

"See oli mäng, mida meie mängijad domineerisid, olime paremad kui Ronaldo ja tema kaaslased, aga ei suutnud oma ülekaalu võiduks pöörata. Meie vastane võitis ainsast pealelöögist, mille nad väravale tegid," algab artikkel.

Horvaatia peatreener Ante Cacic keskendus oma sõnavõtus juba 2018. aasta MM-valikturniirile, kus neil tuleb kaks mängu pidada tühjade tribüünide ees. "Me peame taastuma, sest varsti algavad juba valikmängud. Olen optimistlik, me peame kaks mängu ilma pealtvaatajateta, alagrupp on väljakutsuv ning ainult grupi esimene pääseb MM-ile. Ma loodan, et me leiame motivatsiooni, aga see pole lihtne," sõnas ta.