TVMK jalgpalliklubi presidendi Pjotr Sedini sõnul on algaval hooajal peaeesmärgiks meistritiitli kaitsmine.

TVMK-st on kahe hooaja vahel lahkunud Egidijus Juška, Ingemar Teever, Maksim Smirnov, Deniss Malov ja Dmitri Skiperskis. Meisterklubiga on liitunud lätlased Viktors Dobrecovs ja Vladislav Gabov, Vladislav Gussev ning Kert ja Mikk Haavistu.

Tarmo Neemeloga on Sedini sõnul klubi sõlminud 1+1 lepingu. “Ent kui Tarmol avaneb võimalus siirduda välismaale, ei hakka klubi takistusi tegema.”

Eelmise aasta hõbemedalimeeskonnaga FC Levadia on liitunud TVMK-s mänginud Smirnov ja Malov, lisaks on hangitud Norras Bryne FKs pallinud Marek Lemsalu, Ajaxi eest esiliigas 29 väravat löönud Nikita Andrejev ning leedulased Darius Regelskis ja Modestas Stonys.

Eelmise hooaja kolmas meeskond Narva Trans soovib klubi presidendi Nikolai Burdakovi sõnul taas medalikonkurentsi sekkuda. Meeskonnaga on liitunud väravavaht Martin Kaalma.

Ka FC Flora juhtfiguur Aivar Pohlak tõdes, et klubi eesmärk on medalite eest võidelda. “Tahame näidata, et see üks aasta oli erand,” sõnas eelmise hooaja neljanda koha meeskonna eesmärkide kohta Pohlak.

Meeste meistriliigas mängivad sel hooajal FC TVMK Tallinn, FC Levadia Tallinn, JK Trans Narva, FC Flora Tallinn, JK Tulevik Viljandi, JK Maag Tartu (endine JK Merkuur Tartu), JK Tammeka Tartu, FC Warrior Valga (endine FC Valga), JK Vaprus Pärnu ja FC Ajax Lasnamäe.