Hispaania poolelt särasid eelkõige NBA korvpalliliigas mängivad Marc ja Pau Gasol ning Serge Ibaka. Pau Gasol tabas 15-st viskest 7 ja tõi võitjatele 20 punkti koos 7 lauapalliga. Tema vend Marc Gasol ja Kongos sündinud, kuid Hispaaniat esindav Serge Ibaka lisasid mõlemad 15 punkti. Pisivigastuste tõttu ei mänginud Rudy Fernandez ja Alex Abrines.

Kanadal puudusid küll olulised noored mängijad Andrew Wiggins ja Nik Stauskas, kuid see-eest olid platsil San Antonio Spursi varumängija Cory Joseph, Orlando Magicu suur äär Andrew Nicholson ja Boston Celticsis mängiv Kelly Olynyk. Neist esimene tegi kõige märkimisväärsema esituse, tuues kaotajatele 19 punkti ja 4 resultatiivset söötu. Nicholson tõi vähese mänguajaga 13 punkti, Olynyk lisas 8 punkti ja 8 lauapalli. "Meil jäi puudu energiast, see oli meie kuues mäng kuue päeva jooksul," sõnas pärast mängu Kanada peatreener Jay Triano.

Teistes kontrollmängudes võitis Horvaatia korvpallikoondis 69:64 Makedooniat ja Belgia 58:52 Hollandit. Horvaatia poolelt peab esile tooma 20-aastast noormeest nimega Dario Saric, kes tõi koondisele 16 punkti, 11 lauapalli ja 6 resultatiivset söötu. Väikse ääre koha peal mängiv Saric mängib praegu Türgi klubis Anadolu Efes, kuid ta NBA mängijaõigused kuuluvad Philadelphia 76ersile.